Треньорът на Милан - Стефано Пиоли сподели вижданията си след

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли сподели вижданията си след
Коментари Харесай

Пиоли: Милан се нуждае от постоянство, защото детайлите правят разликата в Серия А

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли показа вижданията си след триумфа с 2:0 над Салернитана. Опитният експерт разяснява още битката за Скудетото с отборите на Наполи и Интер.

" Удовлетворен съм от положителното показване и приличната победа, тъй като някои хора я бяха приели за даденост. Щеше да е по-добре да отбележим повече попадения, изключително поради броя на основаните от нас положения. Нашият тим обаче сподели зрялост, неизменност и израстване. Хареса ми метода, по-който контролирахме мача и създавахме положения, макар че предприемахме доста малко опасности.

Замених Рафаел Леао на почивката, тъй като получи удар в крайници. На него му е комфортно на левия фланг и е сложен за бранене в обстановки един против един. Той обаче би трябвало да прави още повече и да употребява скоростта си.

Бях планувал много равностойна битка в челото на класирането. Честно казано, чаках още повече тимове да са събрани в няколко точки. Мислех, че Ювентус, Рома и Лацио ще са по-близо до топ 4. Детайлите вършат разликата в Серия А. Може би травмите и евроучастието ще са основни в битката за Скудетото. Във втори следващ сезон започнахме доста мощно, само че се нуждаем от по-голямо неизменност ", продължи треньорът.
 Милан - Салернитана 2:0 в мач от Серия
Милан поведе в Серия " А ", не позволи изненада против дилетант

" Росонерите " надделяха Салернитана с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР