Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от минималната победа

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от минималната победа
Коментари Харесай

Пиоли след дебютната победа: Всичко е възможно

Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана удовлетворен от минималната победа с 1:0 на своя тим при семейството на Спал в мач от 10-тия кръг на Серия А.

"Росонерите " се затрудняваха да намерят верния път към вратата на гостите през огромни елементи от конфликта, само че с гол от директен свободен удар на Сусо те въпреки всичко взеха значимия триумф. Пиоли прикани тимът да продължи да се развива и да е гладен за победи.

"Преди началото на мача споделих на момчетата, че е значимо за мен да излязат с верния дух на терена. Жалко е, че трябваше да треперим до самия завършек на мача, само че сложните победи ще са в плюс за нас, изключително преди мача с Лацио ", разяснява Пиоли.

"Сусо е страховит състезател, който може занапред да даде още на тима. Радвам се да съм негов треньор, само че тимът би трябвало да съставлява добър колектив, а не да печели или губи поради един състезател ".

"Има накъде да се развиваме занапред. Ако го създадем всичко е допустимо. Идват тежки мачове, само че би трябвало да влезем в тях без боязън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР