Треньорът на Милан Стефано Пиоли не беше особено щастлив след

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли не беше особено щастлив след
Коментари Харесай

Пиоли: Бяхме нетърпеливи пред гола

Треньорът на Милан Стефано Пиоли не беше изключително благополучен след равенството 2:2 против предпоследния СПАЛ 2013 в срещата от 29-ия кръг на Серия А. Милан игра с човек повече цялото второ полувреме и беше покрай загубата, само че автогол в добавеното време донесе точката на " росонерите ".
" Това е крачка обратно за нас, тъй като искахме да продължим победния си ход. Мачът стартира неприятно за нас, а откакто СПАЛ остана с човек по-малко като че ли не осъзнахме, че имаме цяло полувреме, с цел да обърнем мача, а бяхме припряни в офанзива ", разяснява Пиоли.

В момента " росонерите " са седми в класирането с точка задатък пред Верона, а програмата им до края на сезона включва мачове с водачите Ювентус и Лацио, както и с носителя на Купата Наполи, който е шести.

" Това ще са три тежки, само че вълнуващи дуела и ние имаме качества да измъкнем нещо от тези тимове. Надявам се в края на сезона да не сме седми, тъй като не изоставаме чак толкоз от Наполи или Рома ", сподели наставникът, който приказва и за непрекъснатите информации, че ще бъде сменен от германеца Ралф Рангник след краяна сезона.

" Работя със пристрастеност и професионализъм, тъй като обичам Милан и се гордея да бъда треньор на тези момчета. Ще забележим какво ще стане, само че в този момент е значимо да сме фокусирани върху сегашното ", приключи Пиоли. Серия А 29 кръг, сряда 1 юли  СПАЛ 2013 2:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР