Треньорът на Милан Дженаро Гатузо сподели, че той е виновен

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо сподели, че той е виновен
Коментари Харесай

Гатузо: Аз съм виновен за Конти

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо показа, че той е отговорен за новата травма на Андреа Конти, който преди шест месеца претърпя интервенция на коляното.

" Преди години, когато аз имах травма, Максимилиано Алегри ми се караше, като ми показваше видео, с цел да ми изясни, че не съм подготвен. С Конти направихме огромни крачки към възобновяване. Той има необикновено предпочитание да се завърне, само че тя би трябвало да бъде оставено встрани, когато има такива тежки контузии. Бяхме задоволително положителни да го възвръщаме добре, само че не задоволително, с цел да го накараме да работи малко по-спокойно. Аз съм отговорен. Андреа е в Съединени американски щати с лекар Мелегати. Все още не се знае, дали ще би трябвало да претърпи една лека намеса. Трябва да сме близки до момчето, който е значима част от клуба и от съблекалнята, с цел да го възстановим на 100% ", показа Гатузо.

Десният бранител скъса връзки през лятото, откакто дойде от Аталанта и изигра едвам пет мача за " росонерите ". Националът на Италия е навън до края на сезона. Серия А 30 кръг, събота 31 март  Ювентус 21:45предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР