Треньорът на Милан Дженаро Гатузо не сдържа гнева си срещу

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо не сдържа гнева си срещу
Коментари Харесай

Гатузо скочи заради Донарума: Не изобразявайте едно дете като чудовище!

Треньорът на " Милан " Дженаро Гатузо не сдържа гнева си против почитателите на отбора, които обиждаха вратаря Джанлуиджи Донарума по време на мача против " Верона " от осминафиналите за Купата на Италия.

Младият пазач бе освиркван и обиждан от тифозите на " росонерите " поради слуховете, че сътрудникът му е изискал да приключи контракта му с клуба, с цел да може да премине в " Пари Сен Жермен ".

Въпреки успеха, след срещата Донарума изглеждаше смутен, а Гатузо беше първият, който го поздрави за сухата мрежа.

" Джиджо не заслужава такова отношение. Той плаче в съблекалнята и Леонардо Бонучи го успокоява. Той е 18-годишно хлапе и беше покъртен. Донарума е най-хубавият вратар в света за неговата възраст. Ще го пазя с всички сили. Джиджо не ми е казвал, че желае да напусне. Ако го направи, тогава към този момент е друго ", разяснява Гатузо.

" Чувствам се извънредно поради отношението на почитателите, които изобразиха едно дете като страшилище. Той не заслужава това. Хубавото най-малко е, че имаше единствено 9000 души на стадиона. Представете си какво щеше да бъде, в случай че го обиждаха 50 хиляди ", добави гневният треньор на идващият противник на " Лудогорец " в Лига Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР