Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю за клубната телевизия

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю за клубната телевизия
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Всеки ще получи своя шанс в Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде изявление за клубната телевизия ден преди домакинския мач със Септември, с който завършва постоянния сезон в шампионата на Първа професионална лига. Двубоят със столичния отбор е още един дебют за експерта пред публиката в Разград.

Ето какво чака от срещата със Септември Стоев, който стартира чудесно втория си престой в Лудогорец – с победа над Левски с 2:0 в София.

– Г-н Стоев, подготвен ли е Лудогорец за идния мач със Септември, вашият още един дебют пред публиката в Разград?

– Нормално е да е подготвен. Все отново сме в крайната фаза на постоянния сезон в шампионата. Виждам, че има въодушевление в тима, което е доста хубаво. И доста значимо.

– Какво очаквате от дуела със столичния отбор?

– Всеки мач е значим. Това, че играем против Септември няма значение. Нищо, че са тим от втората половина на таблицата. Трите точки са три точки. Без значение от равнището на дуела и името на съперника.

– Ще има ли промени в състава спрямо мача против Левски?

– Да, несъмнено ще има ротации. Още повече, че аз обичам да употребявам цялата група футболисти, която е в границите на 20 индивида. Всеки ще получи своя късмет. Нямам терзания, че ще сменя един футболист с различен. Те ще са на едно и също равнище.

– Взел ли сте решение кой да размени Козмин Моци, който е осъден поради насъбрани жълти картони?

– Да, несъмнено съм взел решение.

– Притеснявате ли се от допустимо подценяване на съперника след мощния мач против Левски?

– Винаги когато успееш да победиш Левски или ЦСКА-София е допустимо да има някакво подценяване. Но се работи в тази тенденция. Няма по какъв начин да победиш Левски в София и да губиш точки в Разград.

– Предстои пауза в шампионата на Първа лига поради мачовете на националния тим. Какво сте възнамерявал в този интервал?

– Ще упражняваме главно. След мача със Септември ще има къса отмора. Събираме се във вторник. Ще имаме двуразови тренировки в идващите дни, като в петък ще проведем двустранна игра против Лудогорец II. След това ще има отново къса отмора, а от идващия понеделник започваме подготовка за първия мач от втората фаза в шампионата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР