Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази разочарованието си от факта,

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази разочарованието си от факта,
Коментари Харесай

Закъсняла смяна ни лиши от победата с "Брага", смята Димитър Димитров

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров изрази разочарованието си от обстоятелството, че неговият отбор не победи " Брага ". Разградчани водеха и бяха на седем минути от класиране за идната фаза, само че късен гол на Франсерджо донесе точка на португалците.

Според Димитров това се дължи на закъснение от страна на българския отбор при стартирането на резервата Георги Терзиев в края на мача. Той влезе след изравнителния гол на гостите, на мястото на Вандерсон.

" Искахме да вкараме Жоро Терзиев, тъй като те започнаха да центрирант отвред. Закъсняме с тази промяна и получихме гол. Бяхме подготвени, само че просто топката не излизаше отвън игра. Жалко, само че стават и такива неща ", сподели Димитров.

Българският експерт счита, че " Лудогорец " е изиграл едно от най-силните си полувремена, откогато той е отпред на отбора. През първата част разградчани преобладаваха, само че не съумяха да отбележат гол.

" Надявам се да продължим в Лига Европа и през пролетта. Имаме още два мача, възможностите ни остават и ми се желае да победим " Истанбул ББ " в края на месеца ", добави Херо.

Той дефинира групата като много подла и рискова. " Лудогорец " води с осем точки, до момента в който " Брага " има една по-малко. На трето място е " Хофенхайм ", който изпусна златен късмет. Германците позволиха изравнителен гол в продължението при гостуването си в Истанбул и остават с четири точки.

" Когато вършат тактиката и работим по нея, ние се съобразяваме с качествата на нашите противници. Ще гледаме и идващия противник и ще мислим по какъв начин да подходим против него, несъмнено взависимост и от нашия капацитет. Горалски е доста мощен футболист, само че би трябвало да дава повече и в нападателен проект, тогава ще е още по-добър ", сподели Димитров и посочи, че в отбора му към този момент се натрупва физическа и прочувствена отмалялост.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР