Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа за пръв път ще има

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа за пръв път ще има
Коментари Харесай

Лудогорец хвърля най-добрата си защита срещу Левски

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа за пръв път ще има опция да разчита на карето бранители, които съгласно него ще бъдат титулярната му защита за в бъдеще, написа " Мач Телеграф ". Става дума за отдясно, и в средата и капитанът - отляво. До момента по една или друга причина все един от четиримата футболисти отпадаше и биваше заместван с някой различен.

В първия мач с Левски влезе след почивката, тъй като преди този момент лекуваше травма, само че се наложи Анте Шимунджа да го хвърля в багра, тъй като изнемогваше против Уелтън. Любопитно е, че бразилското крило на " сините " също имаше противоречив миг с, като падна в наказателното поле в 83-ата минута, само че реферът Ивайло Стоянов даже не прегледа обстановката с BAР.

В шампионския мач със Славия не играха двама от титулярните бранители - Антон Недялков и Игор Пластун, които бяха с санкции. Сега обаче няма какво да спре Шимунджа да заложи на следното каре - Карничник, Пластун, Вердон, Недялков и точно тези четирима футболисти ще излязат на " Герена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР