Треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, сподели, че не

...
Треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, сподели, че не
Коментари Харесай

Томаш: Ако искам да кажа нещо на Балтазар, ще му го кажа в очите

Треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, показа, че не е до дъно удовлетворен от равенството с Ботев Пловдив. Той бе запитан и за думите на своя сътрудник Бруно Балтазар, който съобщи, че единствено „ жълто-черните “ са играли футбол.

„ Футболно не се получи мач, а дерби. Проведохме мача по метода, по който искахме. Само не успяхме да вкараме през първото. Второто дадохме самодейността, за което не съм удовлетворен. Но съперникът съвсем нямаше късмет. Положителното е, че реагирахме по най-бързия метод. Можехме да си тръгнем с повече, по-скоро скърбя “.

„ Аз мисля, че съм средноинтелигентен и в случай че желая да кажа нещо, ще му го кажа в очите “, съобщи Томаш на въпрос за думите на Балтазар, че „ единствено Ботев е играл футбол в мача, а Локомотив е бил в изчаквателна позиция “.

„ Сорга имаше две обстановки. Не съм гледал дали е за дузпа. Сорга имаше с глава, след това Митко падна, няколко центирания на Паскалев. Не знам нашият вратар да е избавил някоя обстановка. На подготвителния терен ще чистим, каквото има “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР