Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, заяви пред клубната телевизия,

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, заяви пред клубната телевизия,
Коментари Харесай

Мъри: Левски сглоби млад отбор, който има бъдеще! Всеки играч може да бъде продаден

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, съобщи пред клубната телевизия, че се надява новите попълнения в отбора Рикардиньо и Кристиян Димитров да се впишат в стила на игра на " сините ".

" Всички футболисти са се постарали да отпочинат и да изпълнят минималната стратегия, която им бях дал. Надявам се, че са в положително функционално положение за стадия в който се намираме.

Играчите ми се виждат окуражени и стимулирани да работят. Клубът се постара да им подсигури оптимално положителни условия и качество от всяко естество за подготовката, тъй че и ние като тим, би трябвало да се подготвим по най-хубавия метод. Най-хубавото за избора на Дубай е, че няма да има неприятни дни и затваряне на терени, пропускане на мачове. Времето постоянно е положително. Малко се преекспонира тази тематика, тъй като изискванията в Турция се изравниха и разликите са минимални. Цените на всички места са огромни. Когато искаш да подготвиш оптимално добре футболистите си, би трябвало да мислиш за най-хубавите условия. Още повече, когато си Левски. В България не оценяваме, че тези неща им се случват изцяло обикновено.
 Топузаков: Дали сме
Топузаков: Дали сме " свежа кръв " на мъжете и четирима юношите отпътуваха за Дубай

" Това е нашата цел "

Рикардиньо и Кристиян Димитров би трябвало да намерят своето място в тима. Аз съм от хората, които не обичам авансово да споделям положителни или неприятни неща. Надявам се най-много да се впишат в нашия жанр на игра и в колектива. Това е силата на Левски. Да имаме тим, който да работи като един. Двамата имат общи упоритости. Имали са проблеми с намирането на игровия си темп. Кристиян дълго време не е играл и в този момент е моментът да потренира и да стартира да играе, с цел да доближи до равнището си. Знам, че има огромен капацитет и още не е разкрил огромна част от него. Най-вече ще зависи от него и от треньорите до каква степен ще стигне. Рикардиньо също нямаше чак толкоз доста игрови минути в Гремио и Атлетико Гоянензе. Той също има мотивация да откри себе си и да покаже най-хубавите си игри. Ако може да направи идната стъпка.

Трябва да продължаваме да построяваме игровия жанр, който желаеме. Да подобрим доста неща във фаза офанзива и отбрана. Явно е, че пропущаме доста обстановки в предни позиции. Както споделяме на футболен език - да затворим мача. А от всяка неточност, която позволяваме се получава гол. Там също би трябвало да сме безупречни. Ще продължим да работим и в двете посоки. Всеки един състезател на Левски има накъде да пораства. Ако всеки добави по нещо, Левски ще изглежда доста по-добре. Имаме извънредно млад тим със сплав сред млади и опитни. Двама трима от последните, които могат да усещат ритъма и пулса на мачовете и потребностите на Левски. Младите имат капацитет и качества, които да разкриват и усъвършенстват всеки ден. Трябва да се готвим и да се класираме при всички обстановки, които ни се открият за евротурнирите. Естествено да радваме хората с добра игра и себераздаване. Левски е значимо да играе добре.

Левски сглоби млад тим, който има бъдеще. През 2023 година клубът може да се самоиздържа и от постъпленията, а и от предложенията, които получаваме за някои играчи. Създадохме един жанр и метод на работа. Показахме престиж в игровите си дейности. Когато един тим играе добре, единствено тогава има интерес към негови футболисти. Ако Левски клати в играта и стила си или играе антифутбол, играчите му няма да имат никаква цена. Щеше да бъде, както през януари предходната година. Тогава имаше оферти за нула лв., а в този момент за милиони.

На този стадий, в случай че има предложение, което устройва клуба, всеки състезател може да бъде продаден. Ако се реализира произлязъл трансфер, ще бъде изработен входящ. Заместник, който да има по-лесна адаптация и вероятност да бъде идващия продаден състезател. Има изключителна численост на футболисти на по 16-17 години, които са и тук с тима. От тях зависи. Левски би трябвало да демонстрира млади играчи, само че не всичко става безплатно. При мен те получават много подаръци и реверанси, само че би трябвало да се върнат с по-голяма мощ към Левски, а не към мен. Трябва да работят доста. Взехме в Дубай трима-четирима, които занапред ще са лицето на тима ", сподели Стоилов.
 Левски с първа подготовка в Дубай, всички играчи на линия
Левски с първа подготовка в Дубай, всички играчи на линия

Готвят се двуразово
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР