Треньорът на Левски Станимир Стоилов смята, че загубата на тима

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов смята, че загубата на тима
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Бронзовите медали никога не са радвали Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов счита, че загубата на отбора му от Лудогорец е незаслужена и е пристигнала при едно статично състояние.

"Атмосферата на стадиона още веднъж бе прелестна. Не сме мислили изобщо за бронзовите медали, те в никакъв случай не са радвали Левски. Дори ще кажа, че щях да бъда печален, в случай че ги бяхме спечелили ", прям бе след мача експертът.

"Стана здрава футболна борба. Лудогорец съумя да означи от едно статично състояние, ние имахме няколко обстановки. Имахме предпочитание и динамичност, само че имахме проблеми със завършването на офанзивата. След като не сме първи всичко друго е без значение, по тази причина не сме мислили за бронзовите медали. Мисля, че изиграхме един сезон, който бе повече от отличен и в случай че задържим това движение можем да се изкачим нагоре ", продължи Стоилов.

"Като има безотговорност напрежението ескалира. Текпетей беше за три червени картона през днешния ден, само че като няма наказания идва безнаказаността. Съдиите не се оправят с напрежението на терена. Възпитанието също и по тази причина футболистите на Лудогорец се държат надменно. Правят се, че не виждат. Страхливи хора нямат място във футбола. Сляп да си, ще го видиш. Наши футболисти също трябваше да бъдат глобени ", съобщи Мъри във връзка напрежението на терена в обособени моменти ".

"Играта ни в отбрана бе добра, само че в офанзива не пращахме по-добре топката по фланга. Доволен съм от желанието и упоритостта, имаме неща, които да подобрим изключително в завършващата фаза. Голяма разлика, което бе първия и втория полусезон. Вече би трябвало да прибавяме и майсторство ".

"На този стадий нямаме вести към селекцията. Надявам се във вторник да дойдат много хора и да стане един футболен празник, който да бъде венец на този сезон ".

"Сезонът би трябвало да го разделим на две елементи. Слаб и отрицателен през първата, и положителен през втората. Направихме голяма крачка в развиването си. От тим, който губи през мач, в тим, който мъчно губи през цялостен полусезон. Това бе една от най-трудните години на Левски във всякакво естество. Изградихме един тим, който към този момент накара хората да не помнят остарелия Левски, а към този момент гледат мощния Левски ", сподели още Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР