Треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че е говорил с

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че е говорил с
Коментари Харесай

Славиша Стоянович призна за преговори с АПОЕЛ Никозия

Треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че е приказвал с швейцарския десен бек Драган Михайлович.

" Снощи след мача бях сърдит, през днешния ден се видях с играчите на тренировката и им споделих какво мисля. Сега е време да се успокоим и да създадем проекта за първата среща. Имам алтернативи на няколко позиции. Работим по две схеми. Имаме футболисти и за двете. Не е в този момент момента да споделям всичко. Обичам да имам два разновидността за игра, в случай че е належащо да се сменят ", сподели треньорът на Левски пред " Дарик радио ".

" Говорили сме с Драган Михайлович. Лично не го познавам, само че познавам негов съотборник и треньор. Живко Миланов знае обстановката в Кипър. Отзивите за това момче са положителни. Надявам се бързо да приключат нещата и да пристигна при нас ", разкри Стоянович.

" Холандецът Дилън Джордж, който е на проби не е посочил нищо особено. Ще му дам още няколко дни да се покаже. Трябва да приказваме с Наско Сираков. Добре е, че Михайлович може да играе от двете страни. Ако той пристигна, може да затворим селекцията, макар че постоянно има опция за добър футболист, който да се появи в края на прозореца. Говорим за свободни играчи, защото не мислим да харчим пари ", сподели още Славиша.

" Трябва ни плеймейкър, който има креативност. Имаме млади момчета, които имат качества, само че нямат опит. Лошото е, че Андриан Краев е контузен, той може да играе на тази позиция.

Вратарският въпрос е отворен. Трябва да приказвам с треньора на вратарите. Той вижда по какъв начин работят, гледа мачовете. Супер е, че имаме двама качествени вратари. Трябва да намерим пазач, който да дава сигурност на тима и който ще бъде водач. Засега не мога да кажа кой ще пази първоначално. Не мисля, че ще се появи напрежение, в случай че Михайлов не пази. Не виждам проблеми от тази гледна точки. Имам сделка с него ", разкри още Стоянович.

" Търсил съм да има повече българи в тима, само че не сме намерили точните хора. Зимата доста мъчно се вземат футболисти и то без трансферни суми. През лятото има повече благоприятни условия да бъдат привлечени български играчи ", приключи наставникът на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР