Треньорът на Левски - Николай Костов е разочарован, че тима

...
Треньорът на Левски - Николай Костов е разочарован, че тима
Коментари Харесай

Николай Костов: Допуснахме глупав гол, което промени ситуацията

Треньорът на Левски - Николай Костов е отчаян, че отбора му не съумя да завоюва дербито с ЦСКА. в среща от 13-ия кръг на Първа лига.

“Пропуснахме момента да използваме преднината. Допуснахме малко малоумен гол, което промени обстановката на терена. Започнахме добре, противопоставихме се добре на силовия футбол на ЦСКА. Бяхме подготвени и се противопоставихме на еднообразните офанзиви на ЦСКА през целия мач. Този футбол, който практикува ЦСКА, е малко неуместен за нас ", разяснява той.

" И двата тима играха за победа. На нас ни беше доста нужна. С едната точка се отдалечаваме малко от челните места. А и идвахме след несправедлива загуба от Лудогорец. Някои играчи бяха малко напрегнати, само че го приписвам на младостта. В тази пауза желаеме да влезем с победа над ЦСКА. Понякога желанието надвишава опциите. Съжалявам, че не победихме ", добави експертът.

" Пуснах Ван дер Каап, с цел да затвърдим играта за втора топка. Защото ЦСКА правеше едно и също - изритваше топката към централните си нападатели и оттова битка за втора топка. Очаквах по-добро качество. Нашият тим се затруднява от подобен тип футбол, с доста накъсвания на играта ”, сподели Костов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР