Треньорът на Левски Георги Тодоров, заяви на пресконференция преди баража

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров, заяви на пресконференция преди баража
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Трябва да сме агресивни срещу Етър

Треньорът на Левски Георги Тодоров, съобщи на конференция преди баража за Лига Европа с Етър, че всичко е допустимо. Затова наставникът ще изисква от подопечените си да играят нападателно и да не оставят на съперника да владее топката.
Тодоров не спести рецензиите за представянето на " синята " защита. Той е на мнение, че в случай че Левски бе позволил голове колкото ЦСКА и Лудогорец е щял да бъде първенец най-малко с 3-4 точки задатък.
 Левски среща Етър в баража за Лига Европа
" Надявам се хората, които почиваха, а някои от тях имаха и леки контузии, да са готови за на следващия ден. До през вчерашния ден Тиам не тренираше, само че от през днешния ден ще е в строя и мисля, че няма да има проблем да вземе присъединяване. Отборът ще наподобява по този начин, както в последните мачове. Костов има проблем с коляното и по тази причина не тренира оптимално, само че се надявам да покаже най-хубавото от себе си в последния мач и да помогне на тима да завоюва баража ", съобщи Тодоров.

" Етър е порядъчен тим. Никак няма да ни е елементарно. Затова ще би трябвало да бъдем нападателни и да не им разрешаваме да разиграват топката. В защита вършим доста неточности, само че се надявам на следващия ден да не е по този начин. Това е бараж и всичко е изцяло допустимо. Не считам, че Етър ще играе отбранително. Само си спомнете по какъв начин играха в гостуването на “Герена ”. През първото полувреме те направляваха играта. Това е нещо, което не би трябвало да се случва в утрешния мач ", добави още наставникът на " сините "

" Ако погледнете класирането, не е обикновено Левски да е получил 37 гола. Ако ни вкарваха колкото на Лудогорец и ЦСКА, щяхме да сме първенци най-малко с 3-4 точки разлика. Имаме огромни проблеми в защита. Допускаме груби неточности. През цялото игрово време сме длъжни да сме в половината на Етър и да не им даваме да играят. Ако не го вършим, ще имаме неприятности. Нужно е да бъдем нападателни ", сподели още Георги Тодоров
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР