Треньорът на Левски Георги Дерменджиев говори преди най-старото столично дерби

...
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев говори преди най-старото столично дерби
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Сезонът за Левски не свършва с успеха над ЦСКА

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев приказва преди най-старото столично дерби сред " сините " и Славия. Брифингът се организира на стадион " Георги Аспарухов ". През предишния уикенд тимът на Дерменджиев победи с 1:0 ЦСКА и редуцира преднината на водача Лудогорец на 5 точки. Това изпълва с оптимизъм почитателите на Левски, само че Дерменджиев не се поддава на еуфорията.
 Георги Дерменджиев: Искам да се подобряваме с всеки минал мач
" Отборът се приготвя обикновено. Славия е сложен противник за Левски. Ще подходим доста деликатно за този мач. Насочваме се към Славия и по-късно за мача с Лудогорец. Рано е да се каже кои играчи няма да бъдат в състава. Имаме още малко време да се оправим с тези, които имат болежки.

Приоритет е привличането на централен бранител. Винаги, когато излезе добър футболист, който ще свърши работа на Левски, може да бъде притеглен ", стартира Дерменджиев. Той приказва и за новото попълнение от Казахстан Еркебулан Сейдахмет, който дойде на " Герена " като предан чартърен от съветския УФА.

" Еркебулан Сейдахмет може да играе еднообразно добре и на двете позиции - отляво и отдясно. Отборът се приготвя за мача със Славия. Мач с мач не си наподобяват. Разучаваме противника и мисля да подходим по най-хубавия метод към този мач.

След последния мач против ЦСКА споделих на футболистите, че тази победа е значима, само че с нея не приключва шампионата ", приключи наставникът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР