Треньорът на Кубрат Пулев - Петър Лесов коментира загубата от

...
Треньорът на Кубрат Пулев - Петър Лесов коментира загубата от
Коментари Харесай

Петър Лесов посочи къде се пропука Кубрат Пулев

Треньорът на Кубрат Пулев - Петър Лесов разяснява загубата от Антън Джошуа нощес. Той показа усещанията си от дуела и открои слабите места на българина.
" Джошуа беше квалифициран за тези словесни офанзиви. Кубрат с това се мъчеше да го изнервя, да не може да мисли добре душевен за срещата, само че наподобява си е умел боксьор и това не му повлия. Той мача, че ще го запомни - ще го запомни, въпреки всичко играят за международна купа.
 Играта с крайници и водещата ръка - главните козове, с които Джошуа завоюва Играта с крайници и водещата ръка - главните козове, с които Джошуа завоюва
„ Не беше толкоз равносилен мачът. Джошуа доминираше от самото начало. Кубрат имаше своите моменти, само че като цяло Джошуа стоеше п...
За страдание, нашето момче, по този начин се случи, че загуби. Още първоначално, когато получи този удар, той стартира да подвига лявата ръка. Това му е уязвимост още от едно време.
Бие лявата ръка и като я връща Джошуа я следеше доста добре. Бие лявата и му пада надолу, а той издебна момента. Разби му играта и оттова не потегли добре за нашия играч ", показа Лесов пред bTV.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР