Треньорът на женския национален отбор по борба благодари на ММС

...
Треньорът на женския национален отбор по борба благодари на ММС
Коментари Харесай

Петър Касабов: Оставам с момичетата до Париж 2024

Треньорът на женския народен тим по битка благодари на ММС при Красен Кралев за подготовката за Токио
" Бях тръгнал да си почивам, само че девойките пристигнаха в Япония и ми споделиха, че не престават още три години до Париж 2024. " Искаме още един път да изживеем тези мигове ", ми споделиха. Те ме настроиха и мотивираха да остана. Искат още медали и аз да съм до тях в ъгъла ". Това съобщи в извънредно изявление за NOVSPORT треньорът на женския народен тим по бобра Петър Касабов. Той е удовлетворен от постигнатото през 2021 година, откакто Тайбе Юсеин и Евелина Николова завоюваха бронзови медали на Олимпиадата в Токио. 

" Исках на Олимпиадата една концепция по-добре да се случат нещата, само че в последна сметка два медала от подобен конгрес женската битка в никакъв случай преди не е печелила. Измъкнахме максимума. Имаше късмет Тайбе да завоюва полуфинала. Травмата, която имаше, обаче не й разреши да бъде на познатото равнище. Мими Христова и Миглена Селишка също можеха да се показват по-добре. Но на война е по този начин, постоянно се дават жертви! Мими загуби за осем секунди, до момента в който Евелина завоюва за шест. Божа работа! Така е трябвало да стане! ", добави той.

Петър Касабов призна, че Министерството на младежта и спорта при Красен Кралев е осигурило всичко належащо при подготовката за Олимпиадата в Токио.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР