Треньорът на Иран Карлуш Кейрош заяви, че играчите му са

...
Треньорът на Иран Карлуш Кейрош заяви, че играчите му са
Коментари Харесай

Кейрош: Връщаме се към футбола

Треньорът на Иран Карлуш Кейрош съобщи, че играчите му са се " върнали към футбола " след успеха с 2:0 над Уелс на Световното състезание в петък.

Иранските играчи този път избраха да изпеят националния си химн, откакто не го направиха преди мача с Англия в символ на взаимност с протестиращите против държавното управление.

Някои от техните почитатели се разплакаха на стадион " Ахмад Бин Али " по време на осъществяването на химна.Но имаше необуздана наслада след зашеметяващата кулминационна точка на мача, когато Рузбех Чешми и Рамин Резайеан  вкараха в 98-ата и 101-вата минута.

" Мисля, че това беше един прелестен ден за нас, върнахме се към футбола и нямам думи да благодаря на нашите играчи ", сподели Кейрош, който води Иран на трето следващо международно състезание.

" Те заслужават цялото внимание и почитание. Мисля, че през днешния ден хората схващат, че тези момчета обичат да играят футбол. Отново играчите заслужават да бъдат подкрепяни и ние го направихме за тях. Това е единствената причина, заради която сме тук - да играем за почитателите ”, приключи португалецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР