Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от успеха с

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от успеха с
Коментари Харесай

Индзаги: Това е една от най-важните ни победи

Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана удовлетворен от триумфа с 3:2 над Аталанта. С него " нерадзурите " си подсигуряваха място в топ 4. Според него това е една от най-вежните победи в последните дни.

" Много съм горделив и поздравих тима, тъй като това бе може би най-важната ни победа от последните 18 в 47 дни. Имахме единствено 48 часа да се подготвим за мача. Прибрахме се вкъщи в четвъртък в 5:30 сутринта след финала за Купата на Италия. Трябваше да имаме подготовка, само че просто споделих на играчите да се приберат и да си починат. Те вършат всичко за мен. Просто запушихме ушите си за рецензиите и започнахме да работим крепко ", съобщи Индзаги.

След това той разяснява и идния край с Манчестър Сити в Шампионската лига на 10 юни.

" Ще е значимо по какъв начин ще стартираме мача. Сега би трябвало да си починем и да се възстановим. Да се надяваме, че и някои от контузените играчи ще се завърнат като Мхитарян, Шкриняр, Корея, през днешния ден и Д`Амброзио получи контузия, само че да се надяваме, че ще са подготвени за финала. Ще забележим по какъв начин ще действаме със Шкриняр. Той ще стартира тренировки другата седмица. Проблемът на Корея е лек, а занапред ще забележим какво е положението на Д`Амброзио ", сподели още експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР