Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе във възторг от класирането

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе във възторг от класирането
Коментари Харесай

Индзаги: Заслужено сме на 1/2-финал

Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе във екстаз от класирането на отбора му на 1/2-финал в Шампионската лига. " Нерадзурите " направиха зрелищно 3:3 в реванша с Бенфика, само че това им бе изцяло задоволително, с цел да продължат напред. Според наставника те заслужават това.

" Щастливи сме, това е значима вечер за всички свързани с Интер. Заслужено продължаваме след двата мощни мача против тим, който бе записал едвам две загуби през сезона. Сега сме на 1/2-финал и това е сбъдната фантазия. Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да продължим още по-напред. Преодоляхме сложна групова фаза, само че бяхме обединени и по този начин успяхме. Всички желаеме сходни вечери, каквито не се бяха случвали на Интер от доста години ", съобщи Индзаги.

Въпреки този огромен триумф, столът на наставника продължава да се клати след неубедителните игри в Серия " А ".

" Знам от кое място идват всички рецензии. Понякога хората, които приказват зле за мен, са подучени да го вършат. Аз съм във футбола от много години и към този момент съм привикнал с всичко. Моята работа е да върша почитателите щастливи ", сподели още експертът.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
Той коментиа и за какво отборът му изпусна успеха, макар че водеше с 3:1 малко преди края на мача.

" Антонио Силва означи прекрасен гол за 3:2, а за 3:3 играчите ми чуха сигнал и взеха решение, че това е края на мача. Въпреки всичко считам, че изиграхме страховит мач, а и промените доста помогнаха. Засулжаваме мястото си на 1/2-финала ", добави италианецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР