Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги разчита на класиране на

...
Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги разчита на класиране на
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Свикнал съм да ме уволняват

Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги разчита на класиране на тима му за полуфиналите на Шампионската лига в реванша против Бенфика, с цел да " останат в предишното " загубите в шампионата. Това сподели италианецът на конференцията си във вторник.

" Загубите са към този момент в предишното, в този момент би трябвало да се съсредоточим върху мача на следващия ден вечер. Знаем против какъв тим ще се надигнем. Утре ще бъде доста значим и сложен дуел ", счита Индзаги. Отборът му обаче има стабилен задатък, откакто се наложи с 2:0 в първия мач в Лисабон. Това е и единствената победа на Интер в последните му 8 мача във всички шампионати. " Нерадзурите " сега са отвън Топ 4 на Серия А, като са на пето място.

" Резултатите ни не са добре, само че нещата не са толкоз зле като показване. Все още сътворяваме положения ", има вяра треньорът. Според слуховете Симоне Индзаги няма да остане треньор на Интер, в случай че тимът не се класира за Шампионската лига пред идващия сезон.

" Четох тези неща преди мача с Барселона в групата и преди Порто на осминафиналите. Свикнал съм. Докато медиите ме подлагат на критика, а не моите играчи, за мен е окей. Това е част от работата ", изясни Индзаги.
 Интер разкарва Лукаку в края на сезона
Интер разкарва Лукаку в края на сезона

През лятото той ще се завърне в Челси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР