Треньорът на Интер Лучано Спалети имаше доста забележки към играта

...
Треньорът на Интер Лучано Спалети имаше доста забележки към играта
Коментари Харесай

Спалети има забележки след успеха над Дженоа

Треньорът на Интер Лучано Спалети имаше много забележки към играта на своя отбор след триумфа с 1:0 над Дженоа през вчерашния ден. Наставникът въпреки всичко похвали своите футболисти за това, че са посочили дух на спечелили и са стигнали до трите точки. Това се случи с късен гол на Данило Д'Амброзио в 87-ата минута.

" Статичните положения са една от мощните ни страни и тъкмо от нея се възползвахме в този мач. Това ни оказа помощ да стигнем до успеха. В същото време обаче съм неудовлетворен, че движехме топката прекомерно постепенно. Действахме проведено, само че може би прекомерно проведено, а в този мач се нуждаехме от някаква искра, от ентусиазъм. Трябваше да бъдем по-непредвидими в офанзива. Мауро Икарди се нуждаеше от по-креативни пасове в наказателното поле. Когато ги получи, той знае по какъв начин да ги трансформира в голове. Ние сме тимът с най-вече центрирания от началото на сезона. Явно имаме капацитет в това отношение ", съобщи Спалети.

" Трябва да продължим да построяваме този дух на спечелили и да имаме вяра, че можем да победим всеки. Отборът се раздава и това кара почитателите да идват на стадиона. Атмосферата на " Сан Сиро " е страхотна. Нашите тифози са придирчиви, само че по този начин и би трябвало да бъде. Когато не сме на нужното равнище, те имат право да са недоволни. Ние знаем, че те ни обичат, даже и когато ни подлагат на критика и освиркват ", добави наставникът.

Серия А 6 кръг, неделя 24 септември  Интер 1:0краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР