Треньорът на Хебър Николай Митов е коментиран като евентуален нов

...
Треньорът на Хебър Николай Митов е коментиран като евентуален нов
Коментари Харесай

Локомотив обмисля треньорска смяна за следващия сезон

Треньорът на Хебър Николай Митов е коментиран като възможен нов треньор на Локомотив (София) след края на сезона. При състояние, че отборът от Пазарджик не успее да се пребори за промоция, някогашният ментор на Левски и Септември (София) може да размени Иван Колев на " Надежда ", написа " Мач Телеграф ".

Очаква се през днешния ден да стане ясно каква е обстановката с двамата вратари на Локомотив Александър Любенов и Дамян Дамянов. В събота титулярният пазач на " железничарите " извади безименния си пръст и на треньора на тима му се наложи да разчита на резервата Дамян Дамянов. Той беше деклариран в стартовия състав за срещата с Пирин в Благоевград, в която " червено-черните " изгубиха с 2:1. Дамянов обаче контузи ръката си по време на загрявката и под рамката на вратата излезе 18-годишният Жарко Истатков.
 Лидерът на Локо (София) ще премине във ФК ЦСКА 1948
Лидерът на Локо (София) ще премине във ФК ЦСКА 1948

Сменя два родни тима

След направената фотография на ръката на Дамянов стана ясно, че строшаване няма, само че ръката му е доста подута. От треньорския щаб се надяват скоро двамата да бъдат разполагаем.

Иначе тази седмица се чака Сашо Александров да стартира да тренира наедно с останалите играчи. Той беше дълго време отвън игра поради контузия, а от известно време се приготвя самостоятелно. Във вторник треньора на Локо (София) Иван Колев беше дал отмора на играчите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР