Треньорът на Григор Димитров направи коментар за непрекъснатите сравнения на

...
Треньорът на Григор Димитров направи коментар за непрекъснатите сравнения на
Коментари Харесай

Треньорът на Гришо: Сравняват Димитров с най-добрия в историята и към него има големи очаквания

Треньорът на Григор Димитров направи коментар за непрекъснатите съпоставения на българина с именития Роджър Федерер. Даниел Валверду е безапелационен, че това се прави от хора, които не схващат от тенис и имат огромни упования към Гришо.

Както е известно, най-хубавият български тенисист още от младеж е апетитен за правоприемник на швейцареца поради приликата в стила им на игра, написа Блиц.

" Не бях с Димитров, когато мина към експертите, само че виждам, че към него има огромни упования. Това са нерационални упования. Той е сравняван с най-хубавия тенисист в историята и хората, които дават такива отзиви, не схващат от тенис. Сериозно, който съпоставя Григор с Роджър Федерер, няма визия какво приказва ", разяснява Валверду пред Sport fair.

" Да сравняваш 19-годишен с притежател на 12 или 14 шлема... Тези хора не знаеха какво приказват още тогава, повториха го няколко пъти и продължиха да го споделят ", добави 32-годишният венецуелски експерт, който работи с Григор Димитров от 2016 година. Под негово управление българинът реализира най-големите си триумфи - завоюва първия си шампионата от сериите Мастърс, както и Финалния шампионат на АТР в Лондон предходната годита, достигайки до №3 в международната класация при мъжете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР