Треньорът на Григор Димитров Дани Валверду разкри как се е

...
Треньорът на Григор Димитров Дани Валверду разкри как се е
Коментари Харесай

Валверду разкри защо Агаси влезе в щаба на Димитров

Треньорът на Григор Димитров Дани Валверду разкри по какъв начин се е стигнало до присъединението на Андре Агаси към екипа и с какво популярният американец ще помогне на първата ни ракета.

„ Говорих с Григор да прибавим нов човек към нашия екип, с цел да му помогне да има по-постоянна игра, с цел да бъде в челото. Проблемът при него е да бъде стабилен състезател от самото начало. Не единствено да бъде добър в някои шампионати, а да го прави непрестанно със своя капацитет. Естествено ние работихме доста за това, само че моята задача като началник на екипа беше да намеря решение “, съобщи венецуелският експерт пред Tennis365.com.

„ Казах му: Чувствам, че в случай че искаш да си на върха имаш потребност от някого. Познавам Андре от дълго време, още когато работих с Анди Мъри, ти също го познаваш още когато си бил младеж. Хайде да го попитаме и да забележим какво мисли той. Всичко мина добре и целият ни отбор е доста разчувствуван от това “, добави Валверду.

Агаси беше отвън играта от началото на годината, откакто се раздели с Новак Джокович. Ето какво мисли Дани, че може да усъвършенства някогашният номер едно в света в играта на Димитров.

„ Той ще помогне доста с опита си в способността да мисли. Андре знае от какво се нуждае тенисистът, с цел да доближи до върха, какво има значение на корта и отвън него. Той имаше кариера, в която разбра какво е положително и какво не. Имаме по-добра вероятност какво е хубаво, когато знаем какво е неприятно “, приключи Дани Валверду. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР