Tреньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев критикува избора

...
Tреньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев критикува избора
Коментари Харесай

Любо Пенев: Моето виждане се различава много от това на Младен Кръстаич

Tреньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев подлага на критика избора на националния селекционер Младен Кръстаич за групата футболисти за идните два мача от Лигата на нациите против Гибралтар и Република Северна Македония.

Кръстаич направи много промени в състава, повика млади играчи и подцени голмайстора на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев.

" Той е старши треньорът на националния тим, не аз. Моето виждане се разграничава доста от това на Кръстаич. Аз си виждам моя тим. Той гледа националния. Все ми се коства, че е редно да се викат футболисти, които са във форма. Не запаси или такива, които играят малко минути. Смело мога да кажа, че сега Ивайло Чочев е най-хубавият футболист в българското състезание. Дани Наумов е най-хубавият български вратар в шампионата. Не знам какви са концепциите и проектите. Моята група за едни такива мачове би била радикално друга. Най-добрите би трябвало да се викнат, без значение от кой тим и да се разчита на тях в тези два мача ", разяснява Пенев.

" За нас няма да има лесни мачове. Дали играем като домакини, или посетители, няма да е елементарно. Ботев не е в неприятна форма, малко и шансът им изневери. Но това е тим, който има благоприятни условия и позицията в класирането, в която се намира сега, не му приляга. Отборът ще отиде в радикално друга позиция. Изправяме се против сериозен и мощен противник. В никакъв случай няма да има подценяваме. Има доста мачове да се изиграят. Не подценяваме нито един тим ", сподели Пенев.

Той разкри, че новото попълнение Евгений Сердюк още не е е картотекиран и евентуално ще пропусне и срещата с Ботев.

" В развой са документите на Сердюк. Въпросителна за този мач. Към момента, по-скоро не ", сподели Пенев.

Георги Русев се завръща в състава, откакто пропусна мача с Берое поради лека травма.

" Георги Русев имаше лек физически проблем, нищо комплицирано и избрах да бъде защитен, с цел да се почувства по-добре, ще бъде разполагаем ", сподели Пенев.
 ФК ЦСКА 1948 се похвали с национали при юноши и младежи
ФК ЦСКА 1948 се похвали с национали при юноши и младежи

Ето ги!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР