Треньорът на Етър - Красимир Балъков, заяви на пресконференция очакванията

...
Треньорът на Етър - Красимир Балъков, заяви на пресконференция очакванията
Коментари Харесай

Балъков: Може да победим ЦСКА, не искам да коментирам слуховете, че няма да се раздадем

Треньорът на Етър - Красимир Балъков, съобщи на конференция упованията си за конфликта с ЦСКА-София във Велико Търново, който е тази събота, 9 март, от 17,30 часа. Наставникът счита, че неговият тим има сили да победи " алените ". Балъков разяснява и слуховете, че Етър няма да се раздаде на 100 % против ЦСКА-София.

" Няма никакво значение успеха ни над ЦСКА в контролата преди към месец. Те тогава бяха сменили треньора. Той към този момент имаше задоволително време да опознае тима си. Мисля, че този мач ще е радикално друг. Ще бъде тежък мач. Той обаче е основен за нас. Ако желаеме да бъдем в топ 6, единствено победа може да ни помогне. Има значение, че преотстъпените няма да играят. Ние разчитаме на тези играчи. Повечето от тях са титуляри. Ние постоянно сме били правилни към сътрудниците, които ни дават играчи чартърен. Така ще бъде и към ЦСКА. Преотстъпените няма да играят ", съобщи Балъков.

" Не желая да разясня слуховете, че няма да се раздадем на 100 %. Който ме познава, знае, че съм експерт и постоянно играя за победа. Няма смисъл да приказваме за тези паранои, това са нелепости. Няма по-хубаво от това стадионът да е цялостен. Дано в събота да се получи прекрасен и атрактивен мач, прелестен за наблюдение. Тежък мач за Никола Попов. Четох какво споделят нашите почитатели. Мога единствено да ги помоля да са търпеливи, да не се настройват преди мача, да дадем успокоение на Никола Попов да свири, както знае. Няма да ни помогне, в случай че има отрицателни страсти към него от в този момент. След мача всеки може да си каже мнението, само че ще е добре да запазим една добра атмосфера преди него ", добави героят от Съединени американски щати 94'.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР