Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира декларацията на Лудогорец,

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира декларацията на Лудогорец,
Коментари Харесай

Илиан Илиев отговори на Лудогорец

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява декларацията на Лудогорец, с която отборът от Разград нападна експерта за острата му реакция против съдиите след мача в Разград.

Лудогорец завоюва срещата с Черно море с 3:2, а след нея Илиев упрекна съдиите, че са повлияли на крайния излаз.

Ето какво съобщи Илиан Илиев:

„ Изненадан съм от това, което прочетох, защото вместо в Лудогорец да се радват на трите точки и да търсят проблемите в себе си за моментното си положение, те ги търсят там, където не съществуват.

Няма по какъв начин да се извиня за нещо, в което съм безусловно уверен, че съм прав. Днес, откакто още веднъж изгледах мача и най-много второто полувреме, съм на 100 % уверен, че съдията повлия на резултата и ние ще подадем тъжба против него. Приготвяме видео със противоречивите моменти и ще ги изпратим до съдийската комисия. Малко образци, имаше фаул против Виктор Попов, а той сподели жълт картон на нашия състезател, след изтребване на топката от Мазир Сула, той сподели фиктивен картон и на Сула, а при втория жълт картон на Васко Панайотов приказвах с много съдии, и съгласно тях това не е директна офанзива към вратата и няма учредения да се вдигне жълт картон на Панайотов, който за него беше втори. Второто полувреме не ни беше разрешено да играем, само че всичко ще го има в жалбата. Ние ще настояваме сигурно пред БФС и Съдийската комисия такива съдии да няма в професионалния ни футбол и въобще в българския футбол, тъй като накърняват имиджа на БФС и Съдийската комисия.

Не знам за какво коментаторът по малкия екран Данчо Господинов се е обадил да се извини на Лудогорец, откакто преди този момент безусловно вярно е коментирал, че след дузпата не би трябвало да се демонстрира картон на Панайотов. Но може някой да го е посъветвал да се извини.

Тези хора, които са писали декларацията, за мое най огромно учудване, ме вкарват в някакви анти Лудогорец обединения. И от това разбирам, че те не знаят какво значи чест, достолепие и чиста съвест. Аз, където и да съм бил треньор, съм защитавал достойнството на тима си и съм влизъл във война с всеки, който се е опитал да тръгне против ползите на тима ми. Бил съм не неприятен футболист, играл съм на Световно състезание за България, и всичко съм постигнал с труд, хъс и спортна завист и нищо не съм получил безплатно. Това, което желая да предам и на моите играчи. И задрямвам всяка вечер с чиста съвест, тъй като в никакъв случай не съм предал хората, които са ми дали своят вот доверието си.

Да, несъмнено в никакъв случай в живота си може да не повеждам тим, който има шампионски упоритости (от Левски си потеглих, когато бях на 2 точки от Лудогорец), само че в една треньорска кариера не всички могат да водят такива тимове.

За мен е чест, че в тимовете, в които съм бил, Черно Море, Берое, Локомотив Пловдив и Верея, съм дал път на доста млади български гении и тимовете ми постоянно са играли футбол и не са прекланяли глава пред никой.

Със сигурност няма да падам на равнището на написалите декларацията, в това да дефинирам, кой е невисок, висок, рус, мургав. Това демонстрира равнището на тези хора за жалост.

Благодаря Ви за вниманието. “

chernomorepfc.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР