Треньорът на Черно море Илиан Илиев е категоричен, че всички

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев е категоричен, че всички
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Изходящите трансфери могат да ни се отразят негативно

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е безапелационен, че всички в клуба работят за това тимът да резервира мястото си в Топ 3 и в края на сезона, само че съгласно него изходящите прехвърляния могат да отслабят състава му.

" Тези предложения, които идват може да се отразят и ще бъде мъчно напролет. Не е елементарно в този момент да се намерят заместници на някои от главните ни футболисти. Конкуренцията е сериозна и ще е мъчно, само че ние сигурно ще търсим триумфа във всеки един мач, както е било и до момента ", разяснява Илиев.

Избраният за треньор на 2021 година Илиан Илиев регистрира, че премията му е самопризнание за всички в клуба и призна, че не е очаквал да я получи. Специалистът взе отношение и по значими въпроси за българския футбол, като регистрира, че без значение кой ще ръководи в БФС е и неотложно да има смяна.
 Илиан Илиев изпревари Стойчо и Мъри за
Илиан Илиев изпревари Стойчо и Мъри за " Треньор на годината "

Беше определен за №1 със 165 точки

" Промяна би трябвало да има, защото изоставаме във футбола от другите страни. Всичко потегля от детско-юношеския футбол. После тези момчета идват при нас в мъжкия футбол и ние би трябвало да им дадем шансове. Най-лесното опрощение е да кажем, че не са подготвени. Ако стоят обаче на едно място, нищо няма да случи. Трябва да има промени и в самите клубове. Да се рискува с даването на късмет на младите ", показа Илиан Илиев, който е убеден, че България може за завоюва своята група в шампионата Лига на нациите и като всеки татко се надява синът му да го надмине.

" Аз съм спестовен в оценките, освен към Илиан, а и към всички млади. Така беше и татко ми с мен. Не би трябвало да се задоволяват с дребното, а когато създадат мощен мач фактически да знаят, че могат да се показват още по-добре в идващия мач ", безапелационен бе Илиев пред Българска национална телевизия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР