Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, остана доволен от

...
Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, остана доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев обяви кога ще е готов за игра новият в Черно море

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, остана удовлетворен от видяното след успеха с 2:0 над Берое, качила „ моряците “ най-малко краткотрайно на върха в таблицата. Илиев изясни каква е обстановката с новото попълнение Брено Тейшейра и показа, че задачата на варненци е да играят добър футбол.

„ Мисля, че до 70-а минута някъде правехме каквото би трябвало. После дадохме самодейността, а не би трябвало. Много неща ставата за 20 минути. Като цяло съм удовлетворен от футболистите. Имаше неопределеност от това, че завършихме добре. Имахме отмора поради паузата, в която не успяхме да играем контрола. Не задържахме равнището, само че съм удовлетворен от играчите. Добре бяхме против тим с 3-5-2 и не го оставихме да ни направи обстановки “.

„ Когато вкараш е добре, без значение по кое време. Не би трябвало да позволяваме моменти, в които оставяш самодейността. В някой мач може да ни изиграе неприятна смешка “.

„ Предните години допускахме неприятни резултати. Няма лесни мачове у нас, само че се надявам да подхождаме както през днешния ден в идващите мачове. Съперникът не е чак подобен дразнител за публиката, само че усетихме поддръжка. Точно опитните хора би трябвало да задържат концентрацията на всички “.

„ Имаме двама-трима реализатори, само че помните, че предния мач изтървахме дузпа. Наско към този момент ги извършва добре. Не ни е фикс концепция да имаме реализатор, а да играем добре “.

„ С Брено Тейшейра не е добре обстановката с документите, може би чак след октомврийската пауза ще бъде подготвен за игра “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР