Треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич смята, че неговият тим

...
Треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич смята, че неговият тим
Коментари Харесай

Желко Копич: Знаем силните и слабите страни на Локомотив Пд

Треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич счита, че неговият отбор е кадърен да завоюва пловдивското дерби с Локомотив. Двубоят от шампионата на България по футбол е в събота (3 септември) от 20.30 часа на " Лаута ".

" Знаем какъв мач ни следва - това е дерби, само че за нас всеки дуел е значим. Това, което аз желая от играчите, е да дадем всичко от себе си за клуба и за почитателите и да се опитаме да спечелим тази среща. Уверен съм, че имаме качествата да победим ", показа Желко Копич.

" Мача ще пропуснат Тодор Неделев, Станислав Работов, Атанас Чернев, Па Конате, Антонио Перера и Димитър Тонев. До последно под въпрос са Елвис Ману, Антоан Бароан, Дилан Мертенс и Марио Младеновски. Ще се опитаме да ги възстановим до събота и се надявам да могат да вземат присъединяване в срещата ", добави треньорът на " канарчетата ".

" Знаем кои са мощните и слабите страни на противника. Наясно сме, че съперникът ще даде всичко от себе си, с цел да завоюва дербито, изключително след загубата от Берое в последния кръг, само че ние имаме проект за срещата и знаем по какъв начин да се противопоставим сполучливо ", приключи Желко Копич.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР