Треньорът на Ботев Бруно Балтазар говори след контролата срещу Гигант

...
Треньорът на Ботев Бруно Балтазар говори след контролата срещу Гигант
Коментари Харесай

Балтазар: Далеч сме от това, което искам да виждам, имаме проблеми с визите на някои играчи за Дубай

Треньорът на Ботев Бруно Балтазар приказва след контролата против Гигант Съединение, която беше и негов всекидневен дебют отпред на пловдивчани. Ботев завоюва с 8:0. 
Прочетете още
" Поисках две неща от момчетата. Първото - да приложат това, което тренирахме през седмицата и да видя философията, която опитваме да изповядваме като тим. Второто - да подходят съществено към срещата. Те го направиха и съм удовлетворен от тях. Знам, че Гигант едвам в този момент стартира своята подготовка. Подхождаме с почитание и ги приветствам също. Ако не контролираш срещата и темпото на играта не е положително, знаем какво можеше да направи Гигант ", съобщи Балтазар след неофициалния си дебют.

" Много надалеч сме от това, което желая от тима. Част от нещата, които желая да виждам, стартират да се ползват. Добре е, че имаме още време пред нас. Може да се подготвим добре за другите срещи. Не мога да взема всички футболисти в Дубай. Всички работят интензивно, само че имаме предел. Имаме административни проблеми с взимането на виза на някои играчи. Всички демонстрират усърдие по време на тренировките. Изборът ми да селектирам тези 26 футболисти, които ще пътуват, е сложен ", съобщи Балтазар.

" Постоянно съм в контакт с управлението и обсъждаме всичко към възможни входящи и изходящи прехвърляния. Все още съм в стадий, в който шпионирам играчите. В подобаващото време ще вземем решение, в случай че има подобаващ футболист, да го притеглим. Решението за Бароан не е спортно-техническо. Това е клубно решение - не идва от мен, каквато информация излезе. Клубът обръща внимание на пазара сега. Със сигурност желаеме да дадем късмет на млади играчи. Диакате - сенегалският футболист, който е на проби при нас, е на 19 години, има много добър профил. Ще забележим какво ще се случи с него отсега нататък. Поддържам контакт с Реда Радей непрекъснато. Даде позитивен тест за COVID-19 при започване на седмицата. Тази вечер се прибира в Пловдив и ще пътува с тима за Дубай ", съобщи Балтазар след края на инспекцията с Гигант ", сподели Балтазар.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР