Треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич коментира предстоящото дерби срещу

...
Треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич коментира предстоящото дерби срещу
Коментари Харесай

Терзич: Мачът с Байерн няма да реши битката за титлата

Треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич разяснява идното дерби против Байерн (Мюнхен), което ще бъде с цената на лидерската позиция в Бундеслигата. В момента " жълто-черните " водят с точка на върха пред баварците.

Преди мача на " Алианц Арена ", Терзич сподели: " Увереност ми дава това, че в тима има доста сила. Доказателство е представянето ни на терена от началото на януари и положителните резултати. Знаем какви са ни възможностите да спечелим и ще опитаме да го създадем. Ще хвърлим всички сили за постигането на тази цел. Само по този начин можем да дадем явен сигнал за желанията ни както на самите нас, по този начин и на противника ".
 В Бундеслигата става горещо: Байерн (Мюнхен) се закани на Борусия (Дортмунд)
В Бундеслигата става горещо: Байерн (Мюнхен) се закани на Борусия (Дортмунд)

" Ще им покажем къде е мястото ни в Лигата "

" Утрешният мач може да даде тенденция на борбата за купата, само че няма да реши шампионата. Трябва да се хвърлим самоуверено, да се възползваме от възможностите ни и да покажем друго лице от последните няколко години ", сподели треньорът на Дортмунд за въздействието на " Дер Класикер " в по-дългосрочен проект.

Той призна, че не знае какво лице ще покажат баварците след рокадата на треньорския пост, където Томас Тухел размени Юлиан Нагелсман: " Не знаем към момента дали ще бъде употребена системата на Нагелсман, или Тухел ще вкара мигновено своите лични визии ".

" Фактът е, че от другата страна към момента има топ треньор и топ тим. Гледали сме и мачове на Байерн тази година, и такива на Тухел с Челси. Разбира се, Байерн ще желаят да играят добре и би трябвало да сме подготвени за това ", добави Един Терзич.
 Борусия (Дортмунд) - Кьолн 6:1 в Бундеслигата
Борусия (Дортмунд) си върна водачеството след най-убедителната си победа

Разгром
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР