Треньорът на Берое - Петър Колев, коментира ситуацията в клуба,

...
Треньорът на Берое - Петър Колев, коментира ситуацията в клуба,
Коментари Харесай

Петър Колев: Яснота около близкото бъдеще на Берое няма

Треньорът на Берое - Петър Колев, разяснява обстановката в клуба, откакто министерството на енергетиката разпореди Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2″ да прекрати неотложно финансирането на клуба.

" Яснота към близкото бъдеще на тима няма и считам, че изясняването му час по-скоро е най-жизненоважният въпрос сега. Независимо от това какво ще е финансирането и дали въобще ще го има, би трябвало да се знае, с цел да се дефинират най-близките цели. Всяко закъснение от това естество води до следващи проблеми. Това е директно обвързвано и с въпроси, които касаят трансферната политика в тоя миг, с това кои играчи ще изоставен под една или друга форма и кои ще останат ", съобщи Колев пред " Мач Телеграф ".
 Защитник на Берое е все по-близо до трансфер в Австрия
Защитник на Берое е все по-близо до трансфер в Австрия

Преговорите сред старозагорския клуб и ЛАСК (Линц) за бранителя от Кот д`Ивоар са в доста напреднала фаза

" При тази обстановка аз съм последният, който би трябвало да напусне кораба. Декларирал съм позицията си пред управлението. Смятам, че в този сложен миг всеки, който се усеща малко или доста бероец, а аз съм подобен, би трябвало ясно да изрази позицията си и да отбрани името на клуба със своите дейности. Дори да се стигне до вид " Лудата тайфа 2″, което не е за предпочитане, би трябвало да сме подготвени и да сме оптимисти. В последна сметка това може да върне за малко романтиката във футбола и да сътвори нови футболни герои на града. "

" Очаквах такава реакция от почитателите и тя е естествена. Изразявайки своето противоречие с едни прекомерно прибързани и рисковани дейности от страна на страната, те най-вече могат да оказват помощ за бързия излаз от обстановката. Надявам се да има обединяване към едно мнение или решение, с цел да се реши по-бързо тази сложна обстановка, тъй като идващите мачове чукат на вратата. Като треньор е обикновено да мисля и да имам хрумвания за всевъзможни разновидности, само че какво ще се случи, ще покаже близкото бъдеще, значимо е да се работи в точния момент ", добави експертът.
 Мартин Камбуров: Всички голове са ми еднообразно скъпи
Мартин Камбуров: Всички голове са ми еднообразно скъпи

Не съм целил да въвеждам единствено на Левски, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР