Треньорът на Берое Любомир Минчев призна, че няма очаквания към

...
Треньорът на Берое Любомир Минчев призна, че няма очаквания към
Коментари Харесай

Любо Минчев: Не знам какво да очаквам, дано играем добре

Треньорът на Берое Любомир Минчев призна, че няма упования към неделния мач за Суперкупата на България, тъй като в редиците на неговия отбор към момента липсва сработка. Националният селекционер даже загатна, че е имало вид, в който заралии да се откажат от присъединяване поради множеството проблеми с контузени състезател, само че в последна сметка не се е стигнало до такава степен. Битката за трофея е в неделя, а противник на носителите на Купата на страната са първенците от Лукойл Академик.

" Ние сме още в развой на сработка. Почти целият тим е нов при нас. Времето за подготовка не е било никога задоволително. Специално за моя тим, би трябвало да призная, че не знам какво би трябвало да чакам "

" Беше ми близка мисълта да се откажем, тъй като имаме много проблеми с травми. Но взехме решение да участваме, тъй като щеше да бъде огромно отчаяние за всички. Надявам се всички да са здрави и колкото сме упражнявали, а то е в действителност малко, да изиграем добър мач. Все отново е един мач и в него всичко може да се случи. "

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР