Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана впечатлен от начина,

...
Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана впечатлен от начина,
Коментари Харесай

Ачиари: Нашият план беше перфектен

Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана впечатлен от метода, по който неговия тим надделя водача Локомотив Пловдив с 2:1 като посетител.

" Поздравявам всички мои футболисти, тъй като спечелихме против водача на неговия стадион. Успяхме да създадем положителни неща. Отношението бе на доста положително равнище и нашият проект бе съвършен. Целият щаб има вяра мощно на тези играчи. Нашият тим надгражда във всеки мач, с цел да стигнем до тази огромна победа. Това е подарък за нашите почитатели. "

" Целта бе да вземем 3-те точки. Идеята беше да играем мъдро с топка, а когато не я владеем да бъдем сплотени. Освен тактичност, беше значимо да се раздадат, а те направиха тъкмо това. Много съм горделив. Загубихме от Локомотив София, само че тогава ги поздравих, тъй като изиграхме добър мач.

" В предните мачове имахме доста положения за гол, само че не успявахме да стигнем до подобен. Горд съм от играчите, които се стараят в подготвителния развой. Знаех, че против водача в класирането ще се представим мощно. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР