Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел коментира скандалът между две

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел коментира скандалът между две
Коментари Харесай

Тухел: Мане разбра какво направи

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел разяснява абсурдът сред две от звездите на отбора – Садио Мане и Лерой Сане, при който сенегалецът даже удари германеца след края на мача против Манчестър Сити в Шампионската лига.

„ Това е решението – наказване за един мач и санкция са следствията от случилото се сред Садио и Лерой във вторник вечерта “, сподели Тухел за следствията, които ще би трябвало да понесе Мане поради неприемливото си държание. 

„ Начинът, по който и двамата участващи играчи се оправиха с него, методът, по който другите играчи се оправиха с него… имаше пречистващ резултат “, сподели немският експерт за разрешаването на абсурда в клуба.

„ Тук съм, с цел да пазя Мане. Познавам го от доста време, познавам го единствено като безспорен експерт. Познавам и обкръжението му. Той в никакъв случай не е бил отговорен за нищо през цялата си кариера на футболист ”, отбрани Тухел сенегалския футболист.

„ Беше срещу кетичния кодекс, Садио Мане разбра това и се извини, тъй че към този момент всичко завърши “, приключи треньорът на Байерн на конференцията преди мача против Хофенхайм, за който Мане бе осъден да не играе.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР