Треньорът на Барселона - Шави Ернандес заяви, че каталунците работят

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес заяви, че каталунците работят
Коментари Харесай

Шави: Работим по привличането на нови играчи

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес съобщи, че каталунците работят интензивно по селекцията. Специалистът съобщи, че към момента не е късно за ново попълнение на " Камп Ноу ".

" Работим, с цел да притеглим футболистите, които желаеме. Ще забележим какво може да създадем. От това, което желаеме, до това, което може да създадем... Остават още дни. Ще забележим по какъв начин ще се развие всичко, само че ние работим по привличането на нови играчи.

Привличането на набелязаните от нас играчи лишава повече време, в сравнение с желаеме. Трябва да настояваме за концепцията, която направи Барселона страховит тим. Но, несъмнено, се тормозя за резултатите. Ако работим добре, само че нямаме резултати, схваща, че настава терзание. Ние имаме вяра доста в този модел на игра и ще продължим по този начин. Трябва ни самообладание, до момента в който нещата не стартират да действат по този начин, както желаеме.

Ако не бях оптимист, нямаше да съм тук. Трябва да упорстваме. Като състезател първоначално също имах съмения. Разбирам рецензиите. Знам къде съм. Години на преход не съществуват. Трябва да реализираме задачите си и няма различен метод. Много е сложен моментът и в този миг би трябвало да сме единни.

Когато нещата не вървят добре, рецензиите са към треньора и това е разбираемо. Френки де Йонг би трябвало да бъде значим състезател за Барселона и ще бъде. Изпитваше дискомфорт през последните дни, само че стисна зъби и игра. Има футболисти, които играят, макар дискомфорта, който усеща, като Жорди Алба или Френки, ние се оправяме както можем ", сподели Шави.
 Барселона предлага нов контракт на собствен гений
Барселона предлага нов контракт на собствен гений

Настоящият договор на Гави с каталунците е до лятото на 2023 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР