Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, коментира загубата с 0:3

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, коментира загубата с 0:3
Коментари Харесай

Шави: Лига Европа е нашата реалност, започваме от нулата

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, разяснява загубата с 0:3 от Байерн, с която отборът му остана отвън елиминациите на Шампионска лига за първи път от 17 години насам. Така през пролетта Барселона ще взе участие в Лига Европа.

"Тежки времена са, само че аз желая да бъда в Барселона. Ще работя да поправя обстановката. Лига Европа е нашата действителност, би трябвало да приемем този факт и да сме конкурентни в този шампионат. Феновете ни не заслужават това, само че желая да ги уверя, че ще работим, с цел да върнем Барселона на мястото, което му подхожда. Философията на клуба е постоянно да господства, само че бяхме доста надалеч от това против Байерн. Трябва да пожелаваме повече от себе си ", съобщи легендата.

"Ние сме Барселона. Тази загуба би трябвало да бъде повратна точка и тимът да тръгне нагоре и да стартира нова епоха. Но действителността е такава, не сме конкурентни на огромните тимове и това ме вбесява. Започваме от нулата. Нашата цел постоянно е Шампионска лига, Барса не е тим за Лига Европа. Не обичам думата неуспех, обичам този клуб и ще работя крепко да го върна на върха. Не бива да се помиряваме с посредствеността, би трябвало да се борим ", разяснява Шави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР