Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне обясни защо отборът

...
Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне обясни защо отборът
Коментари Харесай

Диего Симеоне обясни защо Атлетико няма да направи шпалир на Реал Мадрид

Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне изясни за какво тимът му няма да направи " шампионски кулоар " за Реал Мадрид, каквато е традицията в Испания. Двата тима излизат един против различен на следващия ден вечер, а дуелът е първи след спечелването на купата от " лос бланкос ".

" Имаме доста почитание към Реал Мадрид, който преди малко завоюва купата, само че още повече почитаме нашите почитатели, които са с нас всеки ден. Те ясно обявиха, че не одобряват този шпалир. Поздравления за Реал Мадрид, играчите и треньорския щаб, тъй като свършиха страхотна работа този сезон. А Карло Анчелоти е треньор с доста ясни хрумвания ", съобщи Симеоне.

Наставаникът на " дюшекчиите " не крие, че оставащите четири мача за тима му ще бъдат като финали.

" Винаги е вълнуващо да се изправиш против Реал Мадрид, а в този момент още повече поради шампионската купа. Ще излезем с доста възторг и ще се опитаме да спечелим. Предстоят ни четири финала и би трябвало да дадем всичко от себе си, с цел да реализираме задачата си. Барселона, Севиля и Бетис също желаят да играят в Шампионска лига и по тази причина ще е много тежко. А очаквания за това имат още Реал Сосиедад и Виляреал ", добави Чоло Симеоне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР