Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне благодари на нападателя Антоан

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне благодари на нападателя Антоан
Коментари Харесай

Треньорът на Атлетико Мадрид: Нормално е Гризман да гледа към Барса или Байерн

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне благодари на нападателя Антоан Гризман, който напуща " дюшекчиите " след пет сезона. Както е известно, французинът съвсем несъмнено ще се причисли към Барселона.
 Гризман ще получава по-малко пари в Барселона
" Преди всичко аз съм признателен на футболиста, който имахме. Само мога да му бъда признателен. Обичам го доста като човек. Научих се да не осъждам хората за решенията им. Трябва да даваш, без да очакваш нещо в подмяна. Когато човек като Антоан дава всичко от себе си за нас, ние единствено можем да бъдем щастливи.

Бяхме наясно, че има възможност той да си тръгне. Говорих с Антоан преди срещата с шефовете. Казах му какво мисля с доста възприятие и това си остава сред нас. Той постоянно даваше всичко от себе си и ние сме удовлетворени и спокойни.

Сега Гризман прави крачка към друго място. Всички ние извлякохме облагите на това петгодишно развиване и израстване, това беше прелестен интервал. Той е водещите изпълнители в историята на клуба ни. Но играчите постоянно търсят велики клубове като Барселона или Байерн Мюнхен, където отиде Люка Ернандес. В исторически проект те са по-големи клубове.

Не потеглям да увещавам никого, че би трябвало да остане. Да останеш в Атлетико е въпрос на горделивост. През последните 10 години клубът стартира да печели титли и сътвори доста добра конструкция. Тръгнаха си Миранда, Фалкао, Раул Гарсия, Форлан, Агуеро. Тръгнаха си от дълго време и Атлетико отново печелеше след тях.

Всички ние подписвахме и бяхме наясно, че клубът е по-голям от нас. Торес, Форлан, Агуеро, Коста, Гризман... Тръгват си, само че клубът продължава да е боеспособен. Атлетико сподели, че е по-голям от всяка единица тук. Генерално нищо няма да се промени. Ще потърсим играчите, които желаят да дойдат при нас, с цел да бъдат част от огромен клуб като Атлетико ", сподели Симеоне.

Инче по-рано през днешния ден пък английският медиен колос " The Sun " заяви, че звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е прекратил договарянията си за нов контракт с клуба.

Според изданието нападателят е изискал да се убеди в дълготрайните вероятности на клуба, откакто мениджърът Оле Гунар Солскяер възнамерява тотална чистка в състава.

Както е известно, англичанинът беше свързван с Барселона около мачовете с каталунците в Шампионската лига. В интернет пространството се появиха отзиви, че точно плъзналите клюки за интерес от Барса са създали Маркъс по-дистанциран в диалозите с Юнайтед.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР