Треньорът на Астана Станимир Стоилов обяви, че няма да продължи

...
Треньорът на Астана Станимир Стоилов обяви, че няма да продължи
Коментари Харесай

Изненада: Мъри Стоилов си тръгва от Астана


Треньорът на Астана Станимир Стоилов разгласи, че няма да продължи работа в клуба. Тази вечер първенецът на Казахстан реализира следващия си огромен триумф под негово управление, откакто победи с 1:0 Славия (Прага) като посетител и по този начин си обезпечи второто място в група " А " и класиране на 1/16-финал в Лига Европа. Веднага след срещата обаче стана ясно, че Мъри няма да води тима в тази фаза.

" Не получих предложение за нов контракт, тъй че Астана продължава напред без мен. Не знам дали ще поема националния тим на Казахстан, защото не съм получил сходно предложение. Тези момчета реализираха доста и могат да играят на 1/16-финала и без нови попълнения ", съобщи Стоилов незабавно след мача.

Българинът пое Астана на 23 юни 2014 година и реализира най-големите триумфи в историята на този клуб. С него той завоюва 4 следващи години шампионската купа на Казахстан и вкара тима в групите на Шампионската лига през сезон 2015-16 година и в групите на Лига Европа през актуалната акция, предава Спортал.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР