Треньорът на Арда Николай Киров изрази задоволството си след успеха

...
Треньорът на Арда Николай Киров изрази задоволството си след успеха
Коментари Харесай

Николай Киров: Имам договор с Арда и не е коректно да говорим дали ще поема Левски

Треньорът на Арда Николай Киров изрази задоволството си след триумфа с 2:0 при визитата на Левски в третия кръг на efbet Лига и разяснява информациите, свързващи го със " сините " от " Герена ".

" Всяка победа е сложна. Доволен съм от тима през по-голямата част от дуела. Бяхме дисциплинирани. Пропукахме се през втората част, което не е добре. Мисля, че можехме да доразвием още повече офанзиви. Противникът имаше свободни пространства. Трябва да имаме по-голямо самочувствие. Противникът ни понатисна. Вкараха по-офанзивни футболисти, само че трябваше да използваме тъкмо това - навлизането в нашата половина и множеството свободни пространства. Трябваше да доразвием контраатаките. В Европа съперниците ни се възползваха от всяка наша неточност. Хубаво е, че се учим в този аспект и вършим по този начин, че ние да се възползваме ", показа Киров след мача.

" Нашето предпочитание е да създадем положително показване, както през предишния сезон. Дай Боже да реализираме освен това. Не е правилно да разясня тази тематика. Поне до другото лято имам контракт с Арда и съм напълно съсредоточен върху работата си с Арда ", добави наставникът на отбора от Кърджали по отношение на желанията на част от " сините " последователи да размени Живко Миланов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР