Треньорът на Арда - Александър Тунчев - сподели пред Мач

...
Треньорът на Арда - Александър Тунчев - сподели пред Мач
Коментари Харесай

Тунчев: Много трябва да внимаваме с Литекс

Треньорът на Арда - Александър Тунчев - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща на отбора с Литекс за Купата на България.

Той съобщи, че не трябва да се стига до подценяване, без значение че срещата е в Кърджали.

" Не желая да се стига до подценяване. Литекс са добър тим. Това е турнирен мач. Трябва да влезем съсредоточени. Въпреки че сме домакини и се изправяме против тим от Втора лига, не желая да виждам разпределяне. Единствено Умар Сако няма да може да вземе присъединяване в срещата, тъй като е осъден ", съобщи той.

" Може би ще дадем отмора на някои от играчите. Ще преценим. Вероятно ще се даде късмет на някои от футболистите, които не са натрупали толкоз доста игрови минути. Ще е добре да натрупат и те повече игрови минути. Успяхме да се срещнем със мощните и слабите страни на Литекс. Те са тим, който, в случай че го оставиш, може да играе. Не е инцидентно това, че победиха Черно море в предходния кръг. Имат и млади момчета и по-опитни състезатели. Това, което аз им споделих на момчетата, е, че те са отбор, който идва и няма какво да губи. Трябва да са съсредоточени, с цел да не се стига до изненади. Всичко се надявам да бъде наред ", сподели още Тунчев.
 Арда пуска билетите за мача с Литекс 5 часа преди мача
Арда пуска билетите за мача с Литекс 5 часа преди мача

Двубоят е на следващия ден в Кърджали
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР