Треньорът, извел Берое до единствената му титла през 1986-а, Евгени

...
Треньорът, извел Берое до единствената му титла през 1986-а, Евгени
Коментари Харесай

Янчовски: Двете поражения не са атестат за криза в Берое

Треньорът, извел Берое до единствената му купа през 1986-а, Евгени Янчовски съобщи, че остава оптимист за бъдещето, макар двете следващи загуби от Ботев Пд и Септември.

" Двете провали не са отзив за рецесия в Берое. Отборът играе добре, само че просто му би трябвало време, с цел да се сглоби. Нов отбор не се гради за месец, два. Трябва най-малко цяло състезание. Проблемите в Берое са два - липсва главен изпълнител и конструктивен халф. С такива функционалности пробва да се натоварва Симеон Мечев. Пробва ексцентрични ходове, само че не е негова работа да е главният диригент.

Предстоят ни два нелеки мача с Локо (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948 преди паузата. За нас обаче няма елементарен дуел. Всеки пробва да се надиграва. Има доста бягане и който издържи, печели. Николай Киров е добър треньор, само че не съм аз индивидът, който да застане зад него, а управлението и публиката. С едно-две класни попълнения може да се мисли за освен това за идващия сезон. Това състезание за Берое е изгубено ", безапелационен бе опитният експерт пред " Тема спорт ".
 Групата на Берое за гостуването на Локомотив (Пд)
Групата на Берое за гостуването на Локомотив (Пд)

Вижте избраниците на Ники Киров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР