Треньор напусна Лудогорец. Това е един от помощниците на Димитър

...
Треньор напусна Лудогорец. Това е един от помощниците на Димитър
Коментари Харесай

Треньор си тръгна от Лудогорец, запъти се към Казахстан

Треньор напусна Лудогорец. Това е един от помощниците на Димитър Димитров – Петко Петков, разбра " Тема Спорт ". Така той към този момент няма да е част от щаба на Херо, който включва други двама асистенти – Георги Чиликов и Петър Колев. Петков ще продължи кариерата си при някогашния ментор на " орлите " Георги Дерменджиев. Той ще му бъде асистент в казахстанския Ордабаси.

" Да, по този начин е. Разтрогнах с Лудогорец по взаимно единодушие и не преставам с Георги Дерменджиев. В момента съм си в България и до дни потеглям отново за Турция, където ще сме на лагер. Благодаря на Лудогорец за шанса, който ми даде. Това е част от живота ", разяснява Петков.

Той стана част от щаба на Георги Дерменджиев в Лудогорец през ноември 2015-а. Асистентът обаче не напусна с Дерменджиев при започване на август предходната година и остана в екипа на Димитър Димитров. Петков е някогашен старши и помощник-треньор на Литекс, както и помощник в Славия. Негова мощна страна е работата с млади играчи. За малко бе част от ЦСКА през лятото на 2013-а, когато дружно със Стефан Генов бе асистент на Христо Стоичков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР