Трент Александър-Арнолд призна, че бъдещето му вероятно е в полузащитата,

...
Трент Александър-Арнолд призна, че бъдещето му вероятно е в полузащитата,
Коментари Харесай

Трент Александър-Арнолд намеква, че не е съгласен с Юрген Клоп относно най-добрата позиция в Ливърпул

Трент Александър-Арнолд призна, че бъдещето му евентуално е в полузащитата, откакто беше употребен в по-напреднала роля както за клуба, по този начин и за страната през последните няколко месеца.

25-годишният заместник-капитан на Ливърпул проби на Анфийлд като десен бек и към момента е употребен най-вече в тази роля от Юрген Клоп през този сезон, въпреки и с лиценз за дрифтове в централните зони по-високо на терена. Гарет Саутгейт, в това време, разположи Александър-Арнолд централно в европейските квалификации, откакто преди този момент се застъпи за него да играе в полузащитата.

Александър-Арнолд още веднъж беше авторитетна фигура за Ливърпул в новата си хибридна роля и беше се реалокира в средата на терена за второто полувреме на успеха с 2-1 против Кристъл Палас през уикенда. И в този момент той загатна, че счита, че бъдещето му е в тази област.

Говорейки в изявление за The Liverpool Echo, Александър-Арнолд беше запитан какво мисли по отношение на играта като полузащитник, на което той отговори: „ Мисля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР