Транспортният бос Ваньо Алексиев подкара една от най-скъпите и ценни

...
Транспортният бос Ваньо Алексиев подкара една от най-скъпите и ценни
Коментари Харесай

Български бизнесмен кара една от най-скъпите и ценни коли в света

Транспортният необут Ваньо Алексиев подкара една от най-скъпите и скъпи коли. Става дума за Bugatti Chiron Super Sport. За това разбраме от статус на жена му Цвети Василева в Инстаграм. Тя театралничи пред колата, а на заден декор е първокласната къща на биснесмена. 

Chiron Super Sport и Chiron Super Sport 300+ се задвижват от еднакъв 8.0-литров бензинов W16 с мощ то 1600 конски сили и оптимален въртящ миг от 1600 нютон метра, които разрешават оптималната скорост от над 480км/ч и ускоряване от 0 до 200км/ч в границите на 5.8 секунди. Цените на Super Sport стартират от към 3.2 милиона евро, до момента в който тези на версията 300+ лимитирана в 30 броя стартира от 4.7 милион евро, осведоми изданието " Факти ".

Ваньо Алексиев е роден в столицата на Уругвай - Монтевидео.

Разправят, че татко му е бил от близкото обграждане на именития Гето Найденов, началник на държавното външнотърговско дружество " Тексим " през 60-те и 70-те години на предишния век.

Баровецът е прочут с пословичната си суетливост и с честите си визити в реномирани клиники за разкрасяване. Той спортува 5 пъти седмично по 2 часа под наставленията на дипломиран инструктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР