Транспортните власти в Лондон забраниха на Юбър да работи в

...
Транспортните власти в Лондон забраниха на Юбър да работи в
Коментари Харесай

Юбър получи забрана да развива дейност в Лондон

Транспортните управляващи в Лондон не разрешиха на " Юбър " да работи в английската столица, само че компанията за споделено пътешестване желае да апелира решението и стартира да набира поддръжка измежду лондончани посредством петиция, заяви Франс прес.

 © Българска телеграфна агенция
Лицензът на " Юбър " изтича на 30 септември. Според транспортните управляващи Ти Еф Ел " Юбър " има безконтролен метод и държание, което може да докара до последствия за сигурността и сигурността на обществото.

Ти Еф Ел подлага на критика " Юбър ", че не реализира прецизен надзор на правосъдното минало на водачите си, че дава недостоверни медицински документи и че употребява програмен продукт, който прави колите й " невидими " в зоните, където няма лиценз да работи.

Американската компания отговори, че ще " оспори неотложно това решение пред съда ". Тя ще може да продължи работа, до момента в който текат процедурите по обжалването.

" Три и половина милиона лондончани, употребяващи нашето приложение и над 40 000 водачи, чието прехранване зависи от " Юбър ", ще бъдат слисани от това решение ", съобщи шефът на компанията в Лондон Том Елвидж.

Базираният в Сан Франциско колос започва петиция на уеб страницата, с цел да потърси поддръжка измежду жителите на английската столица и единствено за пет часа събра над 250 000 подписа.

" Съпругът ми обожава работата си и фамилията ни е доста уплашено ", споделя на уеб страницата на петицията Елица Кръстева, жителка на Кент (в югоизточната част на Лондон). Клер Еймор, потребителка на мобилното приложение, живееща в Югозападен Лондон споделя, че " не може да оцелее без " Юбър ", който й разрешава да не употребява " една ужасна автобусна линия ".

Американският министър на търговията Уилбър Рос разкритикува решението като " не доста обосновано " и лондонските водачи на такси, които по думите му " се приспособяват постепенно ".

Но кметът на Лондон Садик Хан изрече " цялостна поддръжка " в ефира на Би Би Си, тъй като по думите му компанията е разполагала с доста време да отговори на терзанията на Ти Еф Ел, само че не го е сторила.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР