Транспортират от Пловдив в София лекарят от екипа на президента

...
Транспортират от Пловдив в София лекарят от екипа на президента
Коментари Харесай

Транспортират в София лекаря от екипа на президента, който пострада в Пловдив

Транспортират от Пловдив в София лекарят от екипа на президента Румен Радев, който пострада при случай при злополука на един от изходите на града. Както съобщихме, случаят стана малко след 10 часа тази заран край разклона за село Скутаре. Ударът е сред камион и колата на НСО.

Лекарят бе признат в пловдивската университетска болница " Св. Георги " със счупена раменна става. При случая пострада по-леко и различен чиновник от НСО.

„ Автомобилът на НСО, който пътуваше пред нас претърпя случай, откакто изскочи камион, който предприе изпреварване. Лекарят, който пътуваше в автомобила пострада, като има лека фрактури на лакътна става, още едно момче от екипа има пострадване по главата, само че не е тежко “, съобщи президентът Румен Радев.

Той направи коментар и на придвижването в Пловдив. „ Явно придвижването в Пловдив е много натоварено. Това е промишлен град и притегля доста компании, а това е тежка товарна техника, която се движи по пътищата и би трябвало да се внимава. Крайно време е да се решат въпросите с обходните пътища на Пловдив, това беше в най-тесният сектор от пътя “, добави още Радев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР